Pentru scopul urmarit (scaderea in greutate) sunt indicate meniurile fara dulciuri si fainuri concentrate, fara uleiuri rafinate si care se bazeaza pe ingrediente cat mai naturale, putin procesate termic, pentru e beneficia de cat mai multe enzime care sa participe in procesul de digestie. Retetele selectate din cuprinsul site-ului expun proteine usor digerabile, din vegetale asociate cu leguminoase, astfel incat sa obtinem proteine complete, ca cele din carnuri, insa fara efectele nocive ale acestora. Lipidele sunt de buna calitate, cu continut crescut de omega 3, din uleiuri presate la rece si seminte, care sa fie antiaterogene, iar glucidele sunt din cele cu absorbtie lenta in timp, din fructe sau cereale integrale.
1. APA INFUZATA CU GALBENELE, FLORI DE SOC SI LAMAIE

2. SMOOTHIE RAW VEGAN, CU MERE, GALBENELE SI SCORTISOARA

3. SALATA CRUDA DE DOVLECEL, CEAPA VERDE SI UNTISOR

4. FURSECURI APERITIV CU FAINA DE OVAZ, SEMINTE DE CHIA SI DOVLECEL

5. CAFEA VERDE, CU GHIMBIR

6. COSULETE DIN LINTE SI FULGI DE OVAZ, CU BROCCOLI SI MIRODENII

7. SUC DE VARZA, CU CIMBRU DE GRADINA

8. ROSII UMPLUTE RAW VEGAN, CU CEAPA SI SEMINTE DE CHIA

9. SALATA DE URZICI CRUDE

10. PATEU RAW VEGAN, CU LEURDA

11. SUPA CREMA DE STEVIE, CU GHIMBIR SI LUCERNA

12. CARTOFI FIERTI, CU PAPADIE SI DRESSING DE HREAN

13. SUPA CREMA DE OREZ INTEGRAL, CU LEGUME SI ANASON

14. BAME CONSERVATE, CU SOS PICANT DE ROSII SI PATRUNJEL VERDE

15. CIORBA PICANTA DE DOVLEAC SI SALATA VERDE

16. MEI FIERT CONDIMENTAT, CU SPANAC SI ARDEI CAPIA

17. SUPA CREMA DE VARZA

18. QUINOA FIARTA, CU RIDICHE NEAGRA SI MIRODENII

19. SUPA DE CARTOFI DULCI, CU GHIMBIR SI TURMERIC

20. PIURE DE FASOLE PESTRITA, EGIPTEANA

21. CIORBA DE CARTOFI MOV, CU ROZMARIN

22. CONOPIDA CU FAINA DE IN, MIRODENII SI VERDETURI

23. BAUTURA DIN SUC DE ROSII, CU VOLBURA SI AMARANT

24. PIURE DE PAPAYA

25.CREMA DE HRISCA SI FLORI DE SALCAM

26. INGHETATA RAW, CU CORCODUSE

27. BOMBOANE JELEW RAW, CU PORTOCALE SI PSYLLIUM

28. APA ENZIMATICA, CU ROINITA SI PAPADIE

29. SALATA DE VARZA SI GULIE, CU DRESSING DE LAMAIE

30. SALATA PROBIOTICA DE VARZA MURATA, CU MIGDALE SI FLORI DE COADA SORICELULUI

31. MOUSSE RAW, CU ALUNE DE PADURE SI CAFEA VERDE

32. ARDEI UMPLUTI, RAW VEGAN, CU CONOPIDA CRUDA SI DRESSING PICANT

33. SUPA CREMA DE STEVIE SI URZICI, CU LEURDA SI BOIA DE ARDEI

34. PAK CHOI LA ABUR, CU SOS DE ROSII, CIMBRU, ANASON SI ROZMARIN

35. LIMONADA CU PELIN

36. SALATA DE PRAZ SI RIDICHI, CU LOBODA CRUDA

Comentarii