mai 13, 2017
Pentru scopul urmarit (scaderea in greutate) sunt indicate meniurile fara dulciuri si fainuri concentrate, fara uleiuri rafinate si care se bazeaza pe ingrediente cat mai naturale, putin procesate termic, pentru e beneficia de cat mai multe enzime care sa participe in procesul de digestie. Retetele selectate din cuprinsul site-ului expun proteine usor digerabile, din vegetale asociate cu leguminoase, astfel incat sa obtinem proteine complete, ca cele din carnuri, insa fara efectele nocive ale acestora. Lipidele sunt de buna calitate, cu continut crescut de omega 3, din uleiuri presate la rece si seminte, care sa fie antiaterogene, iar glucidele sunt din cele cu absorbtie lenta in timp, din fructe sau cereale integrale.
1. APA INFUZATA CU GALBENELE, FLORI DE SOC SI LAMAIE
2. SMOOTHIE RAW VEGAN, CU MERE, GALBENELE SI SCORTISOARA
3. SALATA CRUDA DE DOVLECEL, CEAPA VERDE SI UNTISOR
4. FURSECURI APERITIV CU FAINA DE OVAZ, SEMINTE DE CHIA SI DOVLECEL
6. COSULETE DIN LINTE SI FULGI DE OVAZ, CU BROCCOLI SI MIRODENII
7. SUC DE VARZA, CU CIMBRU DE GRADINA
8. ROSII UMPLUTE RAW VEGAN, CU CEAPA SI SEMINTE DE CHIA
10. PATEU RAW VEGAN, CU LEURDA
11. SUPA CREMA DE STEVIE, CU GHIMBIR SI LUCERNA
12. CARTOFI FIERTI, CU PAPADIE SI DRESSING DE HREAN
13. SUPA CREMA DE OREZ INTEGRAL, CU LEGUME SI ANASON
14. BAME CONSERVATE, CU SOS PICANT DE ROSII SI PATRUNJEL VERDE
15. CIORBA PICANTA DE DOVLEAC SI SALATA VERDE
16. MEI FIERT CONDIMENTAT, CU SPANAC SI ARDEI CAPIA
18. QUINOA FIARTA, CU RIDICHE NEAGRA SI MIRODENII
19. SUPA DE CARTOFI DULCI, CU GHIMBIR SI TURMERIC
20. PIURE DE FASOLE PESTRITA, EGIPTEANA
21. CIORBA DE CARTOFI MOV, CU ROZMARIN
22. CONOPIDA CU FAINA DE IN, MIRODENII SI VERDETURI
23. BAUTURA DIN SUC DE ROSII, CU VOLBURA SI AMARANT
24. PIURE DE PAPAYA
25.CREMA DE HRISCA SI FLORI DE SALCAM
26. INGHETATA RAW, CU CORCODUSE
27. BOMBOANE JELEW RAW, CU PORTOCALE SI PSYLLIUM
28. APA ENZIMATICA, CU ROINITA SI PAPADIE
29. SALATA DE VARZA SI GULIE, CU DRESSING DE LAMAIE
30. SALATA PROBIOTICA DE VARZA MURATA, CU MIGDALE SI FLORI DE COADA SORICELULUI
31. MOUSSE RAW, CU ALUNE DE PADURE SI CAFEA VERDE
32. ARDEI UMPLUTI, RAW VEGAN, CU CONOPIDA CRUDA SI DRESSING PICANT
33. SUPA CREMA DE STEVIE SI URZICI, CU LEURDA SI BOIA DE ARDEI
34. PAK CHOI LA ABUR, CU SOS DE ROSII, CIMBRU, ANASON SI ROZMARIN
36. SALATA DE PRAZ SI RIDICHI, CU LOBODA CRUDA