SALATA DE PRAZ SI RIDICHI, CU LOBODA CRUDA

martie 21, 2017 | CATEGORIA Aperitive

salata de praz si ridichi, cu loboda cruda

O reteta rapida si hidratanta, cu loboda cruda si proaspata, care-i confera deliciu si adauga valoare la cresterea imunitatii.

INGREDIENTE:

– un fir de praz

– 2 ridichi mari

– o legatura de loboda tanara

– o lingurita ulei de floarea soarelui, presat la rece

– 2 linguri suc de lamaie

– sare Hymalaia, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine prazul, ridichile si frunzele de loboda.

praz, ridichi si loboda spalate, pentru salata

Se feliaza subtire firul de praz, se taie Julien ridichile, iar loboda se marunteste. Se aduna toate intr-un castron, se asezoneaza cu uleiul presat la rece si cu sucul de lamaie, se amesteca si se potriveste de sare.

salata de praz si ridichi, cu loboda cruda

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *