SALATA PROBIOTICA DE VARZA MURATA, CU MIGDALE SI FLORI DE COADA SORICELULUI

ianuarie 22, 2014 | CATEGORIA Garnituri

salata de varza murata cu migdale si flori de coada soricelului

O  salata cu parfumul verii, in perioadele reci ale anului, pentru un gust delicios si  cresterea imunitatii organismului.

INGREDIENTE:

–         400 gr varza  murata

–         4 inflorescente de  coada soricelului

–         o lingurita de ulei de  masline extravirgin, presat la rece

–         50 gr migdale crude

 

PREPARARE:

Se spala varza murata si se desareaza, daca este cazul, se lasa la scurs, apoi se toaca. Se adauga migdalele si uleiul de masline extravirgin, presat la rece. Inflorescentele uscate de coada soricelului, se strivesc usor, intre degete, urmand apoi sa asezoneze salata, cu aroma si nutrienti. Se amesteca bine, se lasa cateva minute sa se intrepatrunda ingredientele si se poate servi de sine statatoare sau ca garnitura.

salata de varza murata cu migdale si flori de coada soricelului

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *