O reteta spumoasa, cu ingrediente crude pentru savurarea integrala a nutrientilor si a aromelor acestora.
INGREDIENTE:
– un avocado bine copt
– o banana coapta
– 3 lingurite de pudra de alune de padure (alune de padure rasnite)
– o lingurita de pudra de cafea verde (cafea verde macinata, rasnita)
– suc de lamaie si/sau indulcitor natural, dupa gust (optional)
PREPARARE:
Se rasnesc alunele de padure si cafeaua macinata, pentru a obtine un mousse cu textura fina.
Se taie avocado de-a lungul samburelui, se roteste prima jumatate peste cea de-a doua si se desprind ambele de pe sambure, apoi de pe coaja. Se curata banana si impreuna cu pulpa de avocado se taie grosier si se plaseaza in robotul de bucatarie, apoi se adauga pudra de alune de padure si cea de cafea verde.
Se maruntesc toate pana devin o crema fina si aerata, care are un gust perfect, echilibrat, iar pentru iubitorii unor gusturi mai accentuate se poate adauga un indulcitor natural si/sau suc de lamaie, dupa gust.