CREMA DE HRISCA SI FLORI DE SALCAM

mai 12, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

crema de hrisca si flori de salcam

O reteta fara gluten, in care hrisca este indulcita sanatos, capata un gust special si o textura placuta.

INGREDIENTE:

–       50 gr hrisca cruda

–       10 flori proaspete de salcam

–       o lingurita de pudra de scortisoara

–       o lingurita de pudra de nucsoara

–       15 picaturi de stevia rebaudiana (sau dupa gust)

 

PREPARARE:

Se spala bine semintele de hrisca in multe ape, se fierb la foc domol, intr-o cantitate de apa de 3 ori volumul lor, apoi se strecoara. Florile de salcam se desprind de pe crengute, se spala foarte bine, apoi alaturi de hrisca fiarta se plaseaza in robotul de bucatarie cu lama in S. Se mai adauga pudrele de scortisoara si de nucsoara.

hrisca fiarta, flori de salcam, scortisoara si nucsoara, pentru crema

Se maruntesc toate, apoi crema rezultata se indulceste. Se amesteca si se serveste la temperatura camerei sau rece.

crema de hrisca si flori de salcam

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *