QUINOA FIARTA, CU RIDICHE NEAGRA SI MIRODENII

februarie 22, 2017 | CATEGORIA Retete propri

quinoa fiarta, cu ridiche neagra si mirodenii

O reteta ce asezoneaza quinoa astfel incat gustul si valoarea nutritiva sa-i fie innobilate.

INGREDIENTE:

– o ceasca de quinoa alba

– o lingura de ridiche neagra razuita fin

– o frunza de dafin

– ½ lingurita de frunze uscate de coriandru

– 3 cuisoare

– ¼ lingurita de pudra de ghimbir

– o lingurita de ulei de floarea soarelui, presat al rece

– un praf de sare Hymalaia

PREPARARE:

Se spala bine bobitele de quinoa, in multe ape, pentru a indeparta gustul amar si se lasa la inmuiat, cam 15 minute.

quinoa, inmuiata

Se strecoara apoi si se adauga 2 cesti de apa si frunza de dafin. Se pun acestea la fiert, se lasa sa clocoteasca cateva secunde, apoi se intrerupe fierberea, se adauga cuisoarele si se acopera vasul, cca 20 de minute.

quinoa fiarta cu foaie de dafin si cuisoare

Se indeparteaza frunza de dafin, si cuisoarele, se strecoara quinoa fiarta, apoi i se adauga ridichea neagra razuita fin, sarea de Hymalaia, pudra de ghimbir, uleiul de floarea soarelui presat la rece si frunzele uscate de coriandru.

quinoa fiarta, cu ridiche alba, pudra ghimbir, ulei presat la rece de floarea soarelui, coriandru

Se amesteca si se lasa sa se intrepatrunda aromele.

quinoa fiarta, cu ridiche neagra si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *