RETETE SANATOASE PENTRU SARBATORI

decembrie 20, 2014 | CATEGORIA Retete de Sarbatori

mancamsanatos.ro va propune in acest an, cu ocazia sarbatorilor, o selectie de retete sanatoase. Va invitam sa preparati sanatos toate categoriile de produse culinare la care v-ati gandit pentru masa de Craciun.

De la sarmale clasice la cozonac „altfel” cu stafide si pudra de roscove, de la aperitive din peste la deserturi si prajituri vegetariene, va invitam sa va delectati cu arome deosebite, preparate sanatos.

Va dorim Pofta Buna si Sarbatori Fericite!

1. CREMA DE TON

2. FILE DE CRAP RULAT CU LEGUME

3. BURETI DE PADURE MARINATI, CU MAIONEZA DE NUCI

4. CIUPERCI UMPLUTE CU SOMON MARINAT, IN SI CORIANDRU

5. CREMA CU BRANZA TELEMEA SI NUCI

6. APERITIV PROTEIC CU SUNCA CRUD AFUMATA SI TARHON

7. RULOURI PROSCIUTTO CU PIURE DE LEGUME

https://mancamsanatos.ro/rulouri-prosciutto-cu-piure-de-legume/

8. PIEPT DE PUI, CU CIUPERCI PICANTE

9. MARINATA DE CRAP, CU SCHINDUF

10. SALATA DE CEAFA AFUMATA, CU AVOCADO SI MARINATA DE LAMAI VERZI

11. SUPA CREMA DE SOMON

12. CIORBA DE CURCAN, CU PRAZ SI SCHINDUF

13. CIORBA CU PERISOARE DIN PIEPT DE PUI

14. CIORBA DIN ANTRICOT DEGRESAT DE PORC, CU TARHON

15. SARMALE CLASICE

16. SARMALE VEGETARIENE, CU NUCA

17. SARMALE DIETETICE IN FOI DE VITA

18. MUSCHIULETI DE PORC, IMPANATI CU LEGUME SI PIEPT DE PUI

19. RULADA DIN PIEPRT DE PUI, CU CIUPERCI

20. PIEPT DE PUI MARINAT SI DRESSING CU SEMINTE DE CANEPA

21. ANTRICOT DE VITA, LA CAPAC

22. PULPA DE VITEL CU LEGUME, LA CUPTOR

23. PULPA DE PORC SI SOS DE LEGUME CU TARHON

24. PULPA DEGRESATA DE PORC, IN SOS ROSU CU MENTA

25. PULPA DE OAIE IN BAIT, LA CUPTOR

26. AVOCADO, CU FRISCA DE CAJU SI MUSCATA PARFUMATA

27. COZONAC (ALTFEL) CU STAFIDE SI PUDRA DE ROSCOVE

28.RONDELE INTEGRALE, CU PRUNE, SCORTISOARA SI CUISOARE

29.TORT BRAD, CU CREMA DE ROSCOVE

30. PRAJITURA VEGETARIANA, CU CREMA DE VANILATA DE PUDRA DE ROSCOVE

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *