CIORBA DIN ANTRICOT DEGRESAT DE PORC, CU TARHON

decembrie 21, 2013 | CATEGORIA Ciorbe

ciorba din antricot degresat de porc, cu tarhon

O ciorba pentru sarbatori, cu carne de porc selectata si legume fara amidon, aromatizata cu tarhon, pentru o digestie buna si un gust parfumat.

INGREDIENTE:

–              1 kg antricot de porc, cu os

–              2 cepe

–              2-3 morcovi

–              o telina

–              o radacina de patrunjel

–              2 ardei grasi

–              750 ml bors de putina, de fermentatie naturala

–              o lingura de bulion

–              o legatura de tarhon (am folosit uscat)

–              sare neiodata , dupa gust

PREPARARE:

Se spala carnea, se degreseaza pe cat posibil, se decupeaza oasele impanate cu carne, iar partea macra se taie cubulete.

antricot de porc, pregatit pentru ciorba

Se fierbe carnea in apa, avand grija sa se spumuiasca bine, apoi se lasa la foc mic, sa se patrunda. Intre timp se spala si se curata ceapa, morcovii, radacinile de telina si de patrunjel, care apoi se toaca.

morcovi, ceapa, radacina de telina si de patrunjel, tocate, pentru ciorba de porc

Se adauga la fiert peste carne, iar dupa ce se patrund, se adauga si ardeii spalati, curatati si taiati cuburi.

ceapa, radacina de telina, radacina de pastarnac, ardei, pentru ciorba de porc cu tarhon

Se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se adauga bulionul, care se lasa sa clocoteasca putin, se potriveste totul de sare, se intrerupe fierberea si dupa ce temperature sace, se adauga borsul si tarhonul tocat.

ciorba din antricot degresat de porc, cu tarhon

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *