PIEPT DE PUI CU CIUPERCI PICANTE

februarie 27, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

piept de pui, ciuperci, ardei, ceapa, lapte batut, patrunjel, sare si usturoi

Un meniu cochet, pregatit sanatos, din piept de pui crescut cu ingrediente naturale si  asezonat cu ciuperci, in sos picant.

INGREDIENTE:

–         700 gr piept de pui

–         500 gr ciuperci champignon, brune

–         2 cepe

–         2 ardei conservati naturali, cu sare

–         200 ml lapte batut

–         o legatura de patrunjel

–         usturoi pisat, dupa gust

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala pieptul de pui si se fierbe in apa cu putina sare, spumuindu-se cu grija. Intre timp se curata ceapa, iar cand pieptul de pui este aproape fiert, se adauga  ceapa si ardeiul, tocate.

piept de pui, ciuperci,ceapa si ardei

Cand sunt toate fierte si scade apa, se intrerupe fierberea, se lasa cateva minute, apoi se adauga laptele batut, usturoiul curatat si pisat si patrunjelul spalat si tocat fin. Pieptul de pui se feliaza si se asezoneaza cu ciupercile in sosul picant.

piept de pui, ciuperci, ardei, ceapa, lapte batut, patrunjel, sare si usturoi

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *