Un meniu cochet, pregatit sanatos, din piept de pui crescut cu ingrediente naturale si asezonat cu ciuperci, in sos picant.
INGREDIENTE:
– 700 gr piept de pui
– 500 gr ciuperci champignon, brune
– 2 cepe
– 2 ardei conservati naturali, cu sare
– 200 ml lapte batut
– o legatura de patrunjel
– usturoi pisat, dupa gust
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se spala pieptul de pui si se fierbe in apa cu putina sare, spumuindu-se cu grija. Intre timp se curata ceapa, iar cand pieptul de pui este aproape fiert, se adauga ceapa si ardeiul, tocate.
Cand sunt toate fierte si scade apa, se intrerupe fierberea, se lasa cateva minute, apoi se adauga laptele batut, usturoiul curatat si pisat si patrunjelul spalat si tocat fin. Pieptul de pui se feliaza si se asezoneaza cu ciupercile in sosul picant.