CREMA CU BRANZA TELEMEA SI NUCI

ianuarie 3, 2014 | CATEGORIA Aperitive

crema cu branza telemea, galbenusuri, albusuri, patrunjel si nuci

O reteta ce abunda in proteine si acizi grasi, asezonata cu patrunjel verde, pentru o digestie usoara, constuind o specialitate unanim apreciata si preferata.

INGREDIENTE:

–         850 gr branza telemea de vaca, degresata

–         2 oua

–         300 gr miez de nuca

–         o legatura de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Se aduna intr-un castron branza telemea, miezul de nuca faramat grosier, pentru a savura gustul aparte si patrunjelul tocat. Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma si se adauga impreuna cu galbenusurile, peste celelalte ingrediente.

branza telemea, galbenusuri, albusuri, patrunjel si nuci, pentru crema

Se amesteca bine si se obtine o crema consistenta si cu gust special.

crema cu branza telemea, galbenusuri, albusuri, patrunjel si nuci

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *