PULPA DE PORC SI SOS DE LEGUME CU TARHON

August 26, 2012 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

    pulpa de porc si sos de legume cu tarhon

     O crema concentrata, completata de calitatile tarhonului in usurarea digestiei carnii de porc.

INGREDIENTE:

– 650 gr pulpa de porc

– 2 morcovi

– 2 cepe

– 2 ardei grasi

– un dovlecel mic

– o radacina mica de patrunjel

– o ramurica de telina

– 3 rosii

– 2 ramurele de tarhon proaspat

PREPARARE:

Pulpa de porc se spala bine, se portioneaza si se aseaza intr-un vas termoizolant, impreuna cu ceapa taiata si ardeii tocati, cu radacina de patrunjel data pe razatoare, cu morcovii si dovleceii taiati rondele si cu ramurica de telina. Se acopera toate cu apa.

pulpa de porc cu legume si frunze de telina

Se adauga putina sare si se introduce vasul la cuptor. Bucatile de pulpa, se intorc de pe o pate pe alta sa se patrunda bine.

pulpa de porc rumenita, cu legume si frunze de telina, la cuptor

Cand sunt fierte, se adauga rosiile maruntite.

pulpa de porc la cuptor, cu legume, rosii si frumze de telina

Se mai lasa la cuptor, pana cand toate sunt bine fierte si sucul scade. Se scoate vasul din cuptor, se separa carnea, iar legumele se paseaza bine si se amesteca cu sosul lor, pana se formeaza o crema.

crema de legume si frunze de tarhon

Se toaca marunt 2 tulpinite cu frunze de tarhon si se amesteca in crema de legume. Se asociaza bucatilor de pulpa si se garniseste cu ramurele de tarhon. Se obtine o imbinare de arome desavarsita.

pulpa de porc si sos de legume cu tarhon

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *