BURETI DE PADURE MARINATI, CU MAIONEZA DE NUCI

decembrie 18, 2014 | CATEGORIA Aperitive

bureti de padure marinate, cu maioneza de nuci

O reteta calitativa nutritiv, cu proteine vegetale, acizi grasi esentiali si antioxidanti, sanatoasa si gustoasa, excelenta pentru orice moment al zilei.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–         400 gr bureti de padure

–         o lamaie

–         o lingurita boabe de piper negru

–         4 linguri maioneza de nuci

–         o legatura de marar verde

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Buretii de padure se curata, se spala, se taie in bucati, se fierb in apa putin sarata, circa cinci minute, pentru a le indeparta iuteala, se lasa la scurs, apoi se marineaza 24 de ore in 250 ml apa, in care se adauga sucul lamaiei si boabele de piper.

bureti de padure, marinate cu lamaie si piper negru

Se prepara maioneza dupa reteta. Peste buretii de padure marinati, se adauga maioneza de nuci si mararul spalat si tocat fin, apoi se amesteca, se portioneaza si se savureaza.

bureti de padure marinate, cu maioneza de nuci

 

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *