Prezentarea generală a confidențialității
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de utilizare cat mai plăcută. Informațiile cookie sunt stocate în browserul dvs. și efectuează funcții precum recunoașterea dvs. atunci când vă întoarceți pe site-ul nostru, ajutând echipa noastră să înțeleagă ce secțiuni ale site-ului le consideratii mai interesante și mai utile.
Puteți ajusta toate setările de cookie prin navigarea filelor din partea stângă.
prosciutto crudo, care da, este sunca crud uscata si nu afumata, alaturi de oua si branza. buna alaturare, bagam proteine din trei surse (inutil). de ce n-ati pus si ceva peste? si apoi, daca mergem pe carnuri maturate, atunci hai sa alegem calitatea cea mai buna, si aia ar fi la o maturare de cel putin 14-16 luni. maturarea in sine este un proces fantastic ce innobileaza efectiv produsul, conferindu-i calitati directe, ‘vizibile’, usor de constatat precum gustul, aroma, look-ul,, dar si mai putin evidente, desi poate si mai importante, ce tin de modificarile benefice ale proteinei, glucidelor, grasimii si altor constituenti, sub actiunea bacteriilor si mucegaiurilor nobile. prosciutto crudo nu are nevoie de branza si oua alaturi, ci de o salata (nu foarte complexa, o rucola ajunge), eventual un biscoto, crostini si o jumatate de pahar de vin (rosu de preferinta), de calitate. atat.