SALATA DE MORCOVI SI SFECLA, CU NUCI PECAN SI MAR

iunie 20, 2024 | CATEGORIA Aperitive

O salata cu grasimi sanatoase, fara adaos de sare sau zahar, foarte gustoasa doar prin asocierea ingredientelor, nutritiva si antioxidanta.
INGREDIENTE:
– 2 morcovi subtiri
– o felie de sfecla rosie
– 10-12 nuci pecan
– o lamaie
– un mar
– 5 fire de marar verde

PREPARARE:
Se spala bine morcovii si felia de sfecla rosie, apoi se razuiesc grosier.

Peste morcovul razuit se adauga sucul lamaiei si alunele pecan. Se curata si se razuieste marul, apoi imediat se adauga si el. Se amesteca bine,pentru ca sucul lamaiei sa vina in atingere atat cu marul, cat si cu morcovul, pentru a impiedica oxidarea. La final, se adauga sfecla razuita si se amesteca usor, pentru ca sucul sfeclei sa nu afecteze prea tare culoarea salatei. Se asezoneaza cu mararul bine spalat si maruntit.

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *