O reteta pregatita sanatos, din pulpa degresata de porc, intr-un sos consistent si aromat.
INGREDIENTE:
– 800 gr pulpa de porc
– 5 fire viguroase de ceapa verde
– 2 ardei grasi (am folosit conservat cu sare)
– 6 linguri de bulion de rosii cu ardei
– 4 linguri de ulei de rapida, presat la rece
– 6 frunze de menta verde
– o legatura de patrunjel verde
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se degreseaza pulpa de porc si se feliaza foarte subtire. Se curata ceapa verde si ardeii, apoi se adauga feliilor de pulpa.
Se fierb in apa cu un praf de sare, pana se patrunde carnea, completandu-se cu apa, daca este nevoie, apoi se adauga bulionul, frunzele de menta si de patrunjelul, bine spalate si tocate.
Se intrerupe fierberea se potriveste totul de sare, se lasa acoperit intreg ansamblul cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele, apoi se adauga uleiul de rapita presat la rece, se amesteca si se poate servi.
Prezentarea o face si mai apetisanta!
Ma bucur ca ti-a placut, multumesc de vizita!