PULPA DEGRESATA DE PORC, IN SOS ROSU CU MENTA

iunie 5, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpa degresata de porc, in sos rosu cu menta

O reteta pregatita sanatos, din pulpa degresata de porc, intr-un sos consistent si aromat.

INGREDIENTE:

–          800 gr pulpa de porc

–          5 fire viguroase de ceapa verde

–          2 ardei grasi (am folosit conservat cu sare)

–          6 linguri de bulion de rosii cu ardei

–          4 linguri de ulei de rapida, presat la rece

–          6 frunze de menta verde

–          o legatura de patrunjel verde

–          sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se degreseaza pulpa de porc si se feliaza foarte subtire. Se curata ceapa verde si ardeii, apoi se adauga feliilor de pulpa.

ceapa verde, ardei si pulpa de porc, pentru friptura in sos rosu, cu menta

Se fierb in apa cu un praf de sare, pana se patrunde carnea, completandu-se cu apa, daca este nevoie, apoi se adauga bulionul, frunzele de menta si de patrunjelul, bine spalate si tocate.

pulpa de porc, ceapa, ardei, bulion, patrunjel, menta, pentru sos rosu cu menta

Se intrerupe fierberea se potriveste totul de sare, se lasa acoperit intreg ansamblul cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele, apoi se adauga uleiul de rapita presat la rece, se amesteca si se poate servi.

pulpa degresata de porc, in sos rosu cu menta

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *