Inca din copilarie, bucuria sarbatorilor Pascale imi marca primaverile, cand natura renaste si totul in jur este viata. Doar ca mereu eram afectata in mod socant de privelistea din pietele aglomerate de doritorii sacrificarii mieilor, sub meschina motivatie a cerintelor traditiei. Nu imi dadeam exact seama de ce se intampla asta, dar odata cu trecerea anilor, cand am constinetizat ca viata este daruita de Creator pentru a fi traita si nu sacrificata, am reusit sa-mi inving poftele cu care ma obisnuisem in special in prag de sarbatori, si sa aleg cu totul alt tip de prezentare si de savurare a meselor Pascale. De accea indraznesc sa va atrag atentia asupra incercarii de a prezenta o cu totul alta suita de retete in meniul Pascal, menita sa trezeasca constiinta dumneavostra cat si a invitatilor dumneavoastra pentru a va bucura de privelistea mieilor zburdand pe pajistile proaspete, ale primaverii !
PASTE FERICIT !
BUSEURI RAW VEGANE, CU TOFU MARINAT
APERITIV RAW, OITA, CU OVAZ SI SEMINTE DE CHIA
SALATA DE MORCOVI, CU NUCI SI STAFIDE
CIUPERCI URECHI DE LEMN, MARINATE, CU LEGUME
SALATA DE MORCOV, MERE SI MIGDALE, CU DRESSING DE MIERE SI LAMAIE
DROB VEGAN, DIN LEGUME, CU MEI SI VERDETURI
CIORBA CU VERDETURI DE PRIMAVARA, OREZ BASMATI SI SALBATIC
CIUPERCI LA GRATAR CU STEVIE SI FORI DE COROCODUS
SHAKE CU BANANE, MIGDALE SI STEVIE, PENTRU MASA PASCALA
PASCA RAW VEGANA, CU ALUNE, CAJU, BANANE SI STAFIDE
BOMBOANE RAW VEGANE, CU NUCI, STAFIDE SI FISTIC
TORT RAW VEGAN IEPURAS, CU CREMA DE PERE