APERITIV RAW, OITA, CU OVAZ SI SEMINTE DE CHIA

aprilie 23, 2016 | CATEGORIA Aperitive

aperitiv raw, oita, cu ovaz si fulgi de drojdie inactiva

Ingrediente crude si nutritive, combinate astfel incat textura lor si aroma sa se imbine intr-un aperitiv festiv, delicios.

INGREDIENTE:

– 100 gr fulgi de ovaz

– 30 gr seminte de chia

– 150 ml apa

– 2 linguri fulgi de drojdie inactiva

– o ceapa

– ½ lamaie

– o lingura de oregano uscat

– ½ lingurita de ienibahar pudra

– ¼ lingurita de curcuma (turmeric)

– ½ lingurita de pudra de ghimbir

– un praf de pudra de coriandru (seminte de coriandru rasnite)

– sare

PREPARARE:

Se adauga semintele de chia in apa, pentru hidratare, amestecand usor, din cand in cand, pana devin gelatinoase.

seminte de chia, pentru aperitiv raw, oita

Dupa circa 20 de minute, se observa ca sunt bine legate. Intr-un bol se plaseaza fulgii de ovaz, semintele de chia hidratate, fulgii de drojdie inactiva, ceapa curatata, spalata si razuita grosier, sucul si pulpa jumatatii de lamaie, oregano, sarea si mirodeniile.

seminte de chia hidratate, fulgi de ovaz si de drojdie inactiva, ceapa, lamaie, sare si  mirodenii, pentru aperitiv raw

Se amesteca toate bine, iar compozitia rezultata are o consistenta ce permite modelarea dupa preferinta, pentru a conferi un aspect special meniului.

aperitiv raw, oita, cu ovaz si fulgi de drojdie inactiva

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *