O reteta echilibrata, cu proteine vegetale asezonate sanatos, cu frunze proaspete de stevie si flori comestibile de corcodus, pentru un plus de nutrienti si de enzime valoroase, cat si de savoare.
INGREDIENTE:
– 3 ciuperci Portobello (aprox 300 g)
– 9 frunze de stevie
– o crenguta cu flori de corcodus
– 3 lingurite de ulei de masline, extravirgin
– o lamaie
– ½ lingurita de piper macinat (am folosit din rasnita amestec)
– o lingurita de turmeric pudra
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Se spala bine ciupercile si se curata. Apoi se frig pe gratar, pe o parte si alta.
Intre timp se spala bine frunzele de stevie si florile de corcodus. Se portioneaza cate o ciuperca, cu cate 3 frunze de stevie, si se asezoneaza cu ulei de masline, cu lamaie, pudra de turmeric, piper macinat si flori de corcodus.