CIUPERCI LA GRATAR, CU STEVIE SI FLORI DE CORCODUS

aprilie 12, 2021 | CATEGORIA Garnituri

ciuperci la gratar, cu stevie si flori de corcodus

O reteta echilibrata, cu proteine vegetale asezonate sanatos, cu frunze proaspete de stevie si flori comestibile de corcodus, pentru un plus de nutrienti si de enzime valoroase, cat si de savoare.
INGREDIENTE:

– 3 ciuperci Portobello (aprox 300 g)
– 9 frunze de stevie
– o crenguta cu flori de corcodus
– 3 lingurite de ulei de masline, extravirgin
– o lamaie
– ½ lingurita de piper macinat (am folosit din rasnita amestec)
– o lingurita de turmeric pudra
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine ciupercile si se curata. Apoi se frig pe gratar, pe o parte si alta.

ingrediente pentru ciuperci la gratar, cu stevie si flori de corcodus

Intre timp se spala bine frunzele de stevie si florile de corcodus. Se portioneaza cate o ciuperca, cu cate 3 frunze de stevie, si se asezoneaza cu ulei de masline, cu lamaie, pudra de turmeric, piper macinat si flori de corcodus.

ciuperci la gratar, cu stevie si flori de corcodus

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *