O prajitura dulce naturala, fara zahar, cu aroma inconfundabila a fructului de mango si cu textura sa cremoasa intr-o crema puternic antioxidanta.
INGREDIENTE:
Pentru blat:
– 75g migdale crude
– 145 g smochine
– o lingurita pudra de scortisoara
– 3 linguri suc de lamiae
Pentru crema:
– un mango bine copt
– o lingura fulgi de cocos
– o lingurita faina de cocos
– ½ lingurita pudra de turmeric (curcuma)
PREPARARE:
Se lasa la hidratat migdalele minim o ora.
Se pregateste blatul adunand in robotul cu lama in S ingredientele pentru blat. Se maruntesc pana se obtine o coca lipicioasa, care se poate modela usor si se formeaza blatul dreptunghiular, cam de 2 cm inaltime, care se portioneaza in aproximativ 4 bucati.
Pentru crema se curata mango, iar pulpa se marunteste si i se alatura restul ingredientelor pentru crema.
Se blenduieste cu un blender de mana, pana devine cremoasa. Se adauga peste bucatile de blat, si se serveste imediat.