PASCA RAW VEGANA, CU ALUNE, CAJU, BANANE SI STAFIDE

April 19, 2021 | CATEGORIA Dulciuri

pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide

O reteta cu aroma specifica preparatului Pascal, dar fara gluten si produse lactate, cu ingrediente crude, bogate enzimatic, asociate astfel incat sa fie hranitoare si delicioasa.

INGREDIENTE:

Pentru blat:
– 150 g alune crude
– 100 g stafide aurii
– o lingurita (rasa) pudra de turmeric
– o lingurita coaja de lamaie
– 2 linguri de suc de lamaie
Pentru crema:
– 100 g caju crud
– o banana (85 g aproximativ)
– 20 g stafide aurii
– 2 linguri suc de lamaie
– o lingurita (rasa) scortisoara

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat alunele 7-8 ore minim, iar alunele de caju cca 5 ore.

ingredente pentrun pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide

Se prepara blatul, adunand in robotul de bucatarie, cu lama in S, alunele hidratate si restul ingredientelor pentru blat, apoi se macina, pana la o consistenta lipicioasa. Se modeleaza cu mainile, tasand bine, un blat adancit, cu marginile ridicate.

blat pentru pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide

Se prepara crema maruntind cu un blender de mana alunele de caju. Se adauga imediat sucul lamaiei pentru a impiedica oxidarea si banana maruntita.

ingrediente crema pentru pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide

Se blenduieste totul, apoi in crema obtinuta se adauga scortisoara si stafidele. Se amesteca bine, iar crema astfel obtinuta se adauga in blat. Se garniseste pasca, dupa imaginatie.

pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide

pasca raw vegana, cu alune, caju, banane si stafide, sectiune

Daca doriti ca crema sa fie ferma cand o taiati, se pastreaza pasca la frigider, cca 2 ore.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *