Retetele raw vegan sau raw vegane, au constituienti vegani eminamente cruzi, astfel ca exista 2 avantaje la prepararea lor, si anume:
– se consuma preparatul cu toate ingredientele nealterate termic si se beneficiaza totodata si de valoarea lor enzimatica
– sunt mai rapide in preparare intrucat nu necesita timp de coacere sau fierbere (uneori exista variante in care trebuie tinut prepartul la frigider, dar cam maxim 2 ore).
Reamintesc de cate ori am ocazia ca aceste preparate fiind vegane, empatizeaza cu dragostea fata de mamifere, pe care nu mai ste nevoie sa le sacrificati in numele festinurilor de sarbatoare.
Daca va doriti o sarbatoare speciala, puteti incerca o astfel de prezentare, inspirandu-va din suita de retete de mai jos:
2 CREMA RAW VEGANA, DE CURMALE, CU CAPSUNE
3 APERITIV CU AVOCADO SI FRUNZE DE LAMAITA
4 SALATA DE GULIE, CU SEMINTE DE CHIMEN NEGRU SI AVOCADO
5 SALATA CU SPANAC DE TOAMNA SI AVOCADO
6 SALATA DE ROSII CHERRY, PE FRUNZE DE ANDIVE
7 FURSECURI RAW VEGANE, CU FRUCTE SI FULGI DE OVAZ
8 BAUTURA CU LAPTE DE COCOS, SEMINTE DE CHIMEN NEGRU SI MIRODENII