Sarbatorile Pascale ale acestui an ne gasesc in plina pandemie, raspandirea virusului Corona avand evolutia rapida, facand din gazdele sale umane, in functie de calitatea organismului, victima sau… partener 🙂 . Pentru a avea un sistem imunitar echilibrat, care sa nu agreseze invadatorii si nici propriile celule, care sa nu tina seama de religii si de sarbatorirea Invierii in date diferite (asa cum crestinii o fac in functie de apartenenta la catolocism sau ortodoxism), ci doar de existenta Divinitatii, trebuie sa constientizam tot ceea cu ce Creatorul ne-a inzestrat. Numai asa vom putea intelege si pretui Invierea, cat si viata din jurul nostru, a plantelor si a animalelor, intreg ecosistemul. Numai asa vom intelege de ce nu trebuie sa mai sacrificam inutil si sa consumam fiinte ce impartasesc cu noi aceleasi emotii, de ce putem consuma produse vegetale chiar si crude, fara sa le agresam termic, naturale, astfel incat transformarea in corpul nostru sa fie una benefica pentru propriul organism si natura.
1. MANGO CU GHIMBIR SI TURMERIC
2. DROB RAWVEGAN CU NUCI, AVOCADO, RIDICHI SI VERDETURI
3. SALATA DE RIDICHI ROSII, CU NUCI, MIRODENII SI MARAR
4. CHIFTELE RAW VEGANE, CU FAINA DE COCOS, MORCOVI SI MIRODENII
5. MORCOVI SI RIDICHE NEAGRA, CU FRUNZE DE INDRUSAIM
6. SALATA RAWVEGANA DE TELINA, CU SOS DE MARAR SI DROJDIE INACTIVA
7. PASCA RAWVEGANA (CRUD VEGANA)
8. BAUTURA DETOXIFIANTA CU UNTISOR, RIDICHI SI MIRODENII