Craciunul, sarbatoarea ce de-a lungul veacurilor a bucurat sufletele crestinilor este marcata mereu de retrairea emotiei cu care se astepta sosirea mosului incarcat de daruri, de straluciurea bradului si prospetimea fulgilor de nea. Craciunul reuneste familiile si emana energie benefica printre semeni, bucuria sarbatorii fiind prilej de pace si armonie.
Astazi, atat stiinta cat si inimile unora dintre oamenii ce parca s-au intors in inceputuri, cand eram contopiti cu natura, demonstreaza ca a te hrani cat mai natural, cu ingrediente cat mai simplu asociate, si mai ales neprocesate chimic, reprezinta modalitatea de a-ti mentine sanatatea la standard ridicate. De aceea am ales din cuprinsul site-ului cateva retete de dulciuri in specificul sarbatorii Craciunului dar fara coacere, fara fainuri si zaharuri rafinate, fara oua si lactate, ci raw vegane, adica din ingrediente crude si vegetale, din respect pentru viata. Acestea pastreaza intacte vitaminele, mineralele, antioxidantii si enzimele, necesare pentru procesele din organism, in vederea hranirii corecte a acestuia.
1. BOMBOANE DULCI ACRISOARE, RAW VEGANE
2. MINICHECURI RAW VEGANE, DIN TREI INGREDIENTE
3. COZONAC IMPLETIT RAW VEGAN, CU NUCA, STAFIDE SI CAROB
4. FURSECURI FESTIVE, RAW VEGANE
5. BOMBOANE RAW VEGANE, CU PUDRA DE ARDEI IUTE
6. BOMBOANE RAW VEGANE, DIN TREI INGREDIENTE
7. PRAJIRURA RAW VEGANA, CU FRUCTE DESHIDRATATE SI FULGI DE OVAZ
8. TARTA RAW VEGANA CU CREMA DE LAMAIE
9. CUPCAKES RAW VEGANE, CU CREMA DE MENTA SI SPIRULINA
10. BROWNIES RAW VEGANE, DIN 4 INGREDIENTE