Dulciuri super aromate, fara ingrediente riscante pentru sanatate, o incantare pentru clipe de ragaz.
INGREDIENTE:
Baza:
– 135 g nuci
– 35 g faina de migdale (migdale rasnite)
– 150 g stafide
– o jumatate de lamaie
Crema:
– 200 g caju crud
– o lingura de miere de rapita
– 7 g frunze de menta
– un praf de pudra spirulina
– 30 ml apa
– 20 ml lamaie suc de lamaie
Pentru garnisit
– frunze de menta
PREPARARE:
Se lasa la hidratat alunele de caju, peste noapte. Se aduna in robot nucile, stafidele, faina de migdale, coaja jumatatii de lamaie razuita fin si sucul acesteia.
Se maruntesc pana se obtine o compozitie omogena, lipicioasa. Se modeleaza bazele capecakes-urilor.
Pentru crema se aduna in blender alunele de caju, miere de rapita, frunzele de menta si pudra de spirulina.
Se adauga apa si sucul de lamaie, apoi se benduiesc toate. Pentru o crema mai fina, puteti sa folositi pe final si un blender de mana.
Se distribuie crema aromata peste baza, apoi cupcakes-urile astfel obtinute, se garnisesc cu frunze de manta.