PRAJITURA RAW VEGANA, CU FRUCTE DESHIDRATATE SI FULGI DE OVAZ

ianuarie 2, 2018 | CATEGORIA Dulciuri

prajitura raw vegana cu fructe deshidratate si fulgi de ovaz

O prajitura bogata in glucide cu ardere lenta, esentiale pentru creier si fibre care ajuta digestia, excelenta pentru micul dejun al unei zile solicitante nervos.

INGREDIENTE (pentru 2 bucati):

– 100 g mix de fructe deshidratate (merisoare, goji, stafide)

– 3 linguri fulgi de ovaz (macinati fin)

– o lingurita scortisoara macinata

– sucul unei jumatati de grapefruit

 

PREPARARE:

Se hidrateaza 2 ore mixul de fructe, apoi se adauga fulgii de ovaz, scortisoara macinata si sucul de grapefruit.

prajitura raw vegana cu fructe deshidratate si fulgi de ovaz

Se amesteca bine, se lasa 15 minute sa se inmoaie fulgii de ovaz si se portioneaza cu ajutorul unui inel culinar.

prajitura raw vegana cu fructe deshidratate si fulgi de ovaz

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *