SARMALE VEGANE PENTRU CRACIUN

decembrie 20, 2019 | CATEGORIA Retete de Craciun

Traditia sarbatorii Craciunului dezvaluie pe mesele crestinilor din intreaga lume bucate alese, preparate cu multa dragoste si truda, deseori insa si cu un exces de ingrediente atat ca varietate, cat si ca mod de asociere. Pe mesele romanilor sarmalele sunt la loc de cinste de sarbatori, mai ales in zilele Craciunului, abundand de carnuri tocate, uneori afumate si supra condimentate, creand astfel o dependenta de acest meniu, care pentru persoanele care exagereaza in savurarea lor, constituie un real pericol pentru sanatate. Tot traditia, cea a postului dinaintea acestei sarbatori a nasterii lui Isus, prezinta si o gama variata de sarmale de post, adica vegetariene, din respect pentru viata, mult mai usor digerabile, foarte hranitoare. Am ales din cuprinsul site-ului o suita de sarmale vegane, cu orez integral, asociat variat cu alti nutrienti valorosi, foarte gutoase si imbietoare.

1. SARMALE VEGANE, CU NUCA

sarmale de post, cu nuca

2. SAMALE VEGANE, CU CIUPERCI SI PASAT

sarmale vegetariene, cu ciuperci si pasat

3. SARMALE VEGANE CU OREZ INTEGRAL SI LEGUME

sarmale vegetariene, cu orez integral si legume

4. SARMALE VEGANE, CU HRISCA SI CIUPERCI POLEUROTUS

sarmale vegetariene, cu hrisca si ciuperci

5. SARMALE VEGANE CU MEI, LEGUME SI VERDETURI

sarmale vegane, cu mei, legume si verdeturi

6. SARMALE VEGANE, CU OREZ BRUN SI PRUNE USCATE

sarmale vegane, cu orez brun si prune uscate, pregatite pentru cuptor
Va prezint inca odata si varianta de sarmale raw vegane, excelente ca asociere de ingrediente si ca valoare nutritiva, o salata de cruditati, roluita:

SARMALE CRUD VEGANE ( RAW VEGAN)

sarmale crud vegetariene (raw vegan)

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *