Sarbatorile iernii sunt spectaculoase cand vin cu bucurii si mese ce aduna in jurul lor oameni dragi. Uneori insa indestularea poate compromite digestia, astfel ca este bine sa ne gandim cum sa ponderam putin poftele starnite de varietatea si gustul desavarsit al bucatelor pregatite cu suflet si asteptate cu nerabdare.
Am selectat din cuprinsul site-ului, pentru acest meniu, cateva retete care sa fie prietenoase cu digestia si totodata sa aduca valoare antioxidanta in organism, cat si un plus de rezistenta la provocarile virusilor din anotimpul rece. Mancand constient, pentru hrana si sanatate, mesele festive vor fi mai atent pregatite, iar bucuria sarbatorii nu va fi concentrate doar pe belsugul din farfurie, ci si pe valoarea meniului si cea a atmosferei de sarbatoare.
1. SMOOTHIE ANTIOXIDANT, CU KIWI, CHIA SI BUSUIOC
2. TARTA RAW VEGANA, CU ZMEURA LIOFILIZATA
3. BUDINCA RAW VEGANA DE AFINE
4. SALATA FESTIVA PICANTA, CU VARZA ROSIE SI SEMINTE
5. SALATA DE LEGUME, CU ALUNE CRUDE, PATRUNJEL SI MIRODENII
6. CIORBA VEGANA DE DOVLECEI, CU LAPTE DE SOIA SI USTUROI
7. CIUPERCI URECHI DE LEMN MARINATE, CU LEGUME
8. QUINOA LA ABUR, CU MASLINE MARINATE SI MORCOV CRUD