SALATA DE LEGUME, CU ALUNE CRUDE, PATRUNJEL SI MIRODENII

octombrie 13, 2021 | CATEGORIA Retete crud vegane

salata de legume, cu alune crude, patrunjel si mirodenii

Salata hranitoare si energizanta, bogata enzimatic, excelenta pentru inceputul unei zile pline.

INGREDIENTE:
– 30 g alune crude
– o rosie
– un ardei gras
– 2-3 cm rondea de dovlecel
– ½ lingurita pudra de turmeric
– ½ lingurita pudra piper negru, macinat
– ½ legatura de patrunjel verde
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat peste noapte alunele crude.

ingrediente pentru salata de legume, cu alune crude, patrunjel si mirodenii

Se strecoara, apoi se clatesc cu apa proaspata. Se spala bine rosia, ardeiul si dovlcelul. Rosia se feliaza marunt, ardeiul (curatat de cotor) se toaca, iar dovlecelul se razuieste grosier. Se aduna legumele astfel pregatite, li se adauga alunele crude hidratate, pudra de turmeric si piperul macinat, cat si patrunjelul verde, bine spalat si maruntit. Salata astfel obtinuta se amesteca, se potriveste de sare si se consuma de indata, pentru a o savura proaspata.

salata de legume, cu alune crude, patrunjel si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *