Supele creme vegane confera organismului o suita de nutrienti in forma usor digerabila si biodisponibila. Putand fi pregatite dintr-o varietate mare de legume, ce pot fi asezonate sanatos cu verdeturi, mirodenii si seminte, uneori cu grasimi sanatoase din uleiuri presate la rece, aceste supe ofera o paleta diversa ca gust si savoare, facand deliciul meselor de zi cu zi sau al celor de sarbatoare.
Sarbatoarea Pascala pentru vegani in special inseamna aprecierea la adevarata lor valoare a meniurilor lipsite de carnuri si de alte produse de origine animala. Supele creme din anotimpul Invierii beneficiaza de multitudinea de verdeturi abia aparute, proaspete, adaugate uneori in stare cruda, celorlalte ingrediente fierte, pentru absorbtia integrala a nutrientilor si degustarea lor pe deplin.
Iata 5 astfel de supe creme pregatite sanatos si delicios, ce va pot bucura la meniul de Paste:
1. SUPA CREMA DE LEGUME, CU FRUNZE DE PAPADIE SI OREGANO
2. SUPA CREMA DE BROCCOLI, CU FRUNZE CRUDE DE TELINA SI DE STEVIE
3. SUPA CREMA DE LOBODA ROSIE SI PATLAGINA, CU FRUNZE DE TELINA
4. SUPA CREMA DE STEVIE SI URZICI, CU LEURDA SI BOIA DE ARDEI
5. SUPA CREMA DE ROSII SI ARDEI, CU SEMINTE DE CANEPA SI OREGANO VERDE