MENIU TRADITIONAL DE PASTE, „mancamsanatos.ro”

mai 4, 2013 | CATEGORIA Retete de Pasti

Un meniu pascal bazat pe produse din carne de miel, „traditionala jertfa”, cat si pe dulciuri specifice sarbatorii Pastelui, pregatite in maniera „mancamsanatos.ro”, cu minimum de grasimi si indulcitori naturali. Meniul este sustinut si imbogatit cu verdeturi de sezon, menite  sa usureze digestia,  sa protejeze sistemul cardiovascular si sa imbogateasca gustul peparatelor. Savurati, dar mai ales, sa va bucurati de un „Paste luminat!”

 

OUA ROSII SI ALTFEL COLORATE, PENTRU PASTE

oua rosii si alte culori, pentru Paste

DROB DE MIEL

drob de miel, feliat

CIORBA DE MIEL

ciorba de miel

 

FRIPTURA DE MIEL

friptura de miel, la cuptor

PASCA TRADITIONALA, INTEGRALA

pasca traditionala, integrala

COZONAC INTEGRAL „OU ROSU”

cozonac ou rosu pentru Paste

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *