IAURT SI CIOCOLATA, RAW, CU COACAZE ROSII

martie 5, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

iaurt si ciocolata. raw, cu coaczae rosii

Un deliciu complex din punct de vedere nutritiv, intr-o imbinare corecta a ingredientelor pentru o digestie usoara, cu arome senzationale.

INGREDIENTE:

–          100 gr coacaze rosii

pentru iaurtul raw:

–         o cana alune de caju, hidratate

–         o cana de apa plata

pentru ciocolata raw:

–         100 gr unt de cacao pur, obtinut prin presare la rece

–         75 gr pudra de roscove

–         75 gr miere de albine

–         40 ml apa calduta (optional)

 

PREPARARE:

Din ingredientele pentru iaurtul raw se prepara acest iaurt urmarind instructiunile de la reteta IAURT RAW, DIN ALUNE DE CAJU. Ciocolata raw se prepara cu ingredientele enumerate pentru aceasta si urmand pasii retetei CIOCOLATA PURA, RAW. Se imbina in proportii dorite iaurtul cu ciocolata si se asezoneaza cu coacazele rosii, sau oricare alte fructe, dupa preferinta, care se consuma primele, sa se digere ele mai intai (pentru a nu fermenta in stomac),  apoi restul ingredietelor..

iaurt si ciocolata. raw, cu coaczae rosii

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *