IAURT RAW, DIN ALUNE DE CAJU

martie 3, 2016 | CATEGORIA Retete crud vegane

iaurt raw, din alune de caju

Iaurt cremos si nutritiv, crud vegetarian, fara lactoza, ce poate fi asociat cu fructe, fara riscuri digestive.

INGREDIENTE (pentru aproximativ 150 gr de iaurt):

– o cana alune de caju, hidratate

– o cana apa plata

PREPARARE:

Alunele de caju se lasa la inmuiat peste noapte, apoi se strecoara si se spala bine. Impreuna cu apa plata se plaseaza in blender.

 

alune de caju hidratate si apa plata, pentru iaurt raw

Se mixeaza, apoi se separa pulpa de lapte, folosind un tifon sau un saculet special. Laptele rezultat se lasa sa fermenteze la cald, intr-un borcan, pana se selecteaza zerul. Iaurtul rezultat se colecteaza de deasupra si se consuma imediat sau se poate pastra 2 zile intr-un recipient acoperit, la rece.

iaurt raw, din alune de caju

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *