SUC DILUAT DE UNTISOR SI PATRUNJEL VERDE

martie 24, 2014 | CATEGORIA Bauturi

suc diluat de untisor si patrunjel verde

O reteta detoxifianta, de sezon, cu sucuri din untisor proaspat si firav, alaturi de patrunjel verde, in ceai de rachitan, pentru o proportie inofensiva de oxalati.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         250 ml ceai de rachitan (sau orice alt ceai)

–         o legatura de untisor

–         o legatura de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Se prepara un ceai de rachitan, ca cel din reteta „ceai de rachitan uscat”.

ceai de rachitan, untisor si patrunjel verde, pentru suc

Inte timp se spala bine untisorul si patrujelul verde, cu tot cu tulpine, apoi se storc in storcator, iar aproximativ cei 20 ml de suc obtinut se toarna in ceaiul pregatit, savurand clorofila concentrata (pulpa obtinuta se foloseste in salata sau la alte preparate).

suc diluat de untisor si patrunjel verde

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *