CEAI DE RACHITAN USCAT

martie 12, 2014 | CATEGORIA Bauturi

ceai de rachitan uscat, cu miere de albine si lamaie

O bautura hranitoare si inmiresmata, ce face deliciul unor clipe de liniste.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–          250 ml apa

–          o ramura uscata da rachitan, cu flori si frunze

–          o felie de lamaie

–          o lingurita de miere de albine

 

PREPARARE:

Se aduce apa la punctual de fierbere, apoi se toarna peste ramura de rachitan uscat natural, plasata  in recipientul pentru servit ceaiul. Se asteapata ca rachitanul sa-si reverse in apa toate calitatile, apoi se adauga mierea si lamaia.

ceai de rachitan uscat, cu miere de albine si lamaie

Se amesteca pentru o intrepatrundere perfecta de gusturi si apoi si se consuma incet.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *