SALATA DE VINETE, CU LEURDA, PATRUNJEL SI RACHITAN

martie 13, 2014 | CATEGORIA Aperitive

salata de vinete, cu leurda, patrunjel verde si rachitan

Un alt mod de a consuma rachitanul uscat natural, pentru a-i savura nutrientii atat de importanti sanatatii, dupa cum am facut precizarea in articolul Rachitanul.

INGREDIENTE:

–         500 gr vinete conservate cu ardei capia (prin coacere si congelare)

–         9 frunze de leurda

–         ½ legatura de patrunjel verde

–         3 ramuri de rachitan uscat

–         2 linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se decongeleaza vinetele cu ardei capia, de seara pana dimineata, intr-o strecuratoare, pentru a elimina sucul. Apoi se presara rachitanul uscat, maruntit si uleiul.

rachitan uscat si vinete conservate cu ardei, pentru salata

Se amesteca, se adauga si patrunjelul si leurda bine spalate si tocate fin, se amesteca din nou apoi se potriveste totul de sare. Salata face trecerea catre cele de primavera, fiind delicioasa.

salata de vinete, cu leurda, patrunjel verde si rachitan

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *