SALATA DE MASLINE VERZI SI ARDEI, CU PARMEZAN RAW VEGAN

ianuarie 13, 2018 | CATEGORIA Aperitive

salata de masline verzi si ardei, cu parmezan raw vegan

O salata pe care o puteti savura la micul dejun, mai ales in zilele in care sunteti grabiti, intrucat este foarte consistenta si abunda in grasimi sanatoase de tip omega.

INGREDIENTE (pentru 2 persoane):

– 75 g masline verzi, fara samburi

– un ardei capia

– o lingura de oregano uscat macinat

– 2 lingurite de parmezan raw vegan (preparat dupa reteta)

 

PREPARARE:

Se prepara parmezanul raw vegan din ingredientele inscrise la reteta si urmand pasii acesteia. Este bine sa-l preparati in cantitate mai mare pentru ca apoi sa-l puteti folosi timp de cateva zile sau sa pregatiti aceasta reteta cand il aveti deja in frigider. Se spala bine ardeiul capia,  i se indeparteaza cotorul si semintele, se taie in 4 bucati pe lungime, apoi se fasiaza subtire, julien.

masline verzi si ardei capia feliat julien pentru salata cu parmezan raw vegan

Se aduna maslinele si fasiile de ardei capia intr-un bol, apoi se adauga parmezanul raw vegan si oregano uscat, urmand sa se amesteca pentru omogenizare. Daca folositi masline sarate, etse bine sa le desarati in apa mai intai.

salata de masline verzi si ardei, cu parmezan raw vegan

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *