O salata pe care o puteti savura la micul dejun, mai ales in zilele in care sunteti grabiti, intrucat este foarte consistenta si abunda in grasimi sanatoase de tip omega.
INGREDIENTE (pentru 2 persoane):
– 75 g masline verzi, fara samburi
– un ardei capia
– o lingura de oregano uscat macinat
– 2 lingurite de parmezan raw vegan (preparat dupa reteta)
PREPARARE:
Se prepara parmezanul raw vegan din ingredientele inscrise la reteta si urmand pasii acesteia. Este bine sa-l preparati in cantitate mai mare pentru ca apoi sa-l puteti folosi timp de cateva zile sau sa pregatiti aceasta reteta cand il aveti deja in frigider. Se spala bine ardeiul capia, i se indeparteaza cotorul si semintele, se taie in 4 bucati pe lungime, apoi se fasiaza subtire, julien.
Se aduna maslinele si fasiile de ardei capia intr-un bol, apoi se adauga parmezanul raw vegan si oregano uscat, urmand sa se amesteca pentru omogenizare. Daca folositi masline sarate, etse bine sa le desarati in apa mai intai.