PARMEZAN RAW VEGAN

ianuarie 9, 2018 | CATEGORIA Aperitive

parmezan raw vegan

Un parmezan bogat in grasimi vegetale antiaterogene, excelent pentru sistemul cardiovascular, cu gust perfect, ce se poate consuma de sine statator sau poate garnisi diverse salate, supe si piureuri.

INGREDIENTE:

– 135 g miez de alune de padure

– 2 linguri de seminte de canepa

– 4 linguri de drojdie inactiva

– 2 prafuri de piper alb macinat

– sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se aduna in robotul de bucatarie alunele de padure, semintele de canepa, drojdia inactiva si pudra de piper alb.

ingrediente in robot, pentru parmesan raw vegan

Se macina apoi cca 2 minute, iar parmezanul rezultat se potriveste apoi de sare. Se poate depozita pentru cateva zile, in recipient de sticla, bine inchis, la intuneric, pentru a nu oxida (rancezi) grasimile atat de benefice din miezul alunelor de padure si al semintelor de canepa.

parmezan raw vegan

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *