SALATA DE CRUDITATI, CU MAIONEZA DIN RADACINA DE PATRUNJEL SI ALUNE DE CAJU

septembrie 2, 2019 | CATEGORIA Aperitive

salata de cruditati cu maioneza din radacina de patrunjel si alune de caju, detaliu
O salata raw vegan, cu ingrediente nutritive, fara gluten, fara amidon si fara colesterol, cu maioneza vegetala, sanatoasa si imbietoare.

INGREDIENTE:

– 2 morcovi (aproximativ 200 g)
– 2 ardei grasi (aproximativ 200 g)
– o radacina de patrunjel (aproximativ 100 g)
– o felie de telina (aproximativ 75 g)
– 7 castraveti murati (aproximativ 200 g)
Pentru maioneza:
– o radacina de patrunjel (aproximativ 85 g)
– 100 g alune de caju
– 3 linguri de ulei de masline extravirgin
– o lingura de pudra de turmeric
– o lingura boabe de mustar
– 2 lamai
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se prepara maioneza cu ingredientele enumerate, dupa reteta.

maioneza raw vegana din radacina de patrunjel si alune de caju

Se spala bine si se curata morcovii, ardeii, radacinile de patrunjel si de telina, apoi se taie in cubulete marunte. De asemenea castravetii murati se taie cubulete si se scurg de zeama murata.

legume crude, tocate, pentru salata de cruditati cu maioneza din radacina de patrunjel si alune de caju

Se aduna in castron legumele maruntite, apoi se adauga maioneza, din care se opresc 2 linguri pentru garnisit. Se amesteca, se potrivesc de sare, apoi se portioneaza, se garnisesc cu maionaza, cu bucati de legume si verdeturi, dupa preferinta si imaginatie.

salata de cruditati cu maioneza din radacina de patrunjel si alune de caju

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *