MAIONEZA RAW VEGANA, DIN RADACINA DE PATRUNJEL SI ALUNE DE CAJU

august 30, 2019 | CATEGORIA Garnituri

maioneza raw vegana din radacina de patrunjel si alune de caju

O maioneza cu grasimi vegetale, ce poate asezona preparatele gustos si sanatos.

INGREDIENTE:

– o radacina de patrunjel (aproximativ 85 g)
– 100 g alune de caju, crude
– 3 linguri de ulei de masline extravirgin
– o lingura de pudra de turmeric
– o lingura boabe de mustar conservate sanatos, de preferat in saramura
– 2 lamai
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat alunele de caju minim 5 ore, iar radacina de patrunjel se spala bine, se curata si se taie rondele care se lasa in apa cca 2 ore.

ingrediente pentru maioneza raw vegana din radacina de patrunjel si alune de caju

Se scurg de apa in care s-au hidratat alunele de caju si rondelele de patrunjel apoi se plaseaza in blender alaturi de boabele de mustar, pudra de turmeric, uleiul de masline si sucul lamailor. Se blenduiesc (prin pulsatii succesive, daca aveti un blender obisnuit), pana se obtine o maioneza consistenta, care se potriveste apoi de sare.

maioneza raw vegana din radacina de patrunjel si alune de caju

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *