PULPE DE RATA, IN SOS DE MUSTAR

mai 24, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulperata-sosmustar-final2ok

O reteta ce confera carnii de rata fragezime si un gust marcant.

INGREDIENTE:

–          2 pulpe de rata

–          4 fire de ceapa verde

–          4-6 catei de usturoi

–          2 linguri de mustar cu hrean

–          o lingura de ulei de rapita, presat la rece

–          patrunjel verde, dupa gust

–          sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se fierb pulpele de rata, sau se folosesc pulpe fierte pentru supa sau ciorba, ca in reteta “ciorba degresata de rata, cu tarhon si portocale”, apoi li se adauga mustarul si ceapa spalata, curatata si tocata marunt, cat si un praf de sare.

pulperata-sosmustar1ok

Se introduc in cuptor, unde se lasa sa fiarba, pana se rumenesc si se fomeaza un sos excelent ca gust. Se scot pe platou si se asezoneaza cu uleiul de rapita, cu usturoiul pisat si cu patrunjelul verde, tocat.

pulperata-sosmustar-finalok

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *