PASTE FARA GLUTEN, CU MASLINE SI SOS DE ARDEI CU DROJDIE INACTIVA

septembrie 25, 2020 | CATEGORIA Retete fara grasimi

paste fara gluten, cu masline si sos de ardei cu drojdie inactiva, detaliu

Paste fara gluten, din carbohidrati valorosi, asezonate cu sos special, fara grasimi, pentru o asociere corecta si o digestie imbunatatita.

INGREDIENTE:

– 125 g paste fara gluten ( am folosit fusilli din orez, quinoa si amarant)
– 125 g masline verzi, fara samburi, conservate in saramura
– 4-5 fire de patrunjel verde
Pentru sos:
– 2 ardei grasi rosii (aprox. 300g)
– 2 linguri drojdie inactiva
– o lingurita coriandru macinat
– 3 linguri de apa
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se prepara pastele fara gluten conform instructiunilor de pe pachet, apoi se clatesc cu apa rece. Maslinele se taie in 4 pe lungime.

ingrediente pentru paste fara gluten, cu masline si sos de ardei cu  drojdie inactiva

Se prepara sosul cu ingredientele enumerate, urmand pasii retetei.

sos de ardei, cu drojdie inactiva

Se asezoneaza apoi pastele fara gluten cu maslinele verzi, cu sosul preparat si cu frunzele de patrunjel, bine spalate.

paste fara gluten, cu masline si sos de ardei cu drojdie inactiva

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *