PASCA RAW VEGANA, CU BRANZA SARATA DIN CAJU

April 21, 2016 | CATEGORIA Aperitive

pasca raw, cu branza sarata, din caju,feliata

O pasca cu un gust incitiant, cu ingrediente crude si nutritive, foarte consistenta si delicioasa.

INGREDIENTE:

Pentru blat:

–       200 gr stafide aurii

–       300 gr faina de nuca (miez de nuca rasnit fin)

–       o lingurita pudra de nucsoara

–       o lingurita pudra de ienibahar

–       65 ml apa

–       2 linguri suc de lamaie

–       un praf sare de ocna

Pentru branza sarata, de caju:

–       375 gr alune de caju, crude

–       80-100 ml apa (vezi prepararea)

–       3 linguri de drojdie inactiva

–       3 linguri suc de lamaie

–       o lingurita otet de mere

–       un catel de usturoi

–       ½ lingurita pudra de ghimbir

–       ½ lingurita pudra de ienibahar

–       ½ lingurita sare de ocna

Pentru garnisit:

–       2 fire de marar verde

–       2 fire de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat stafidele cca o ora, se scurg de apa si se plaseaza in robot, alaturi de faina de nuca, de sucul de lamaie, de praful de sare,  cat si de pudra de nucsoara  si cea de ienibahar.

faina de nuca, stafide aurii, sare, lamaie si mirodenii, pentru blat de pasca raw

Se adauga apa, se maruntesc si amesteca toate, pana se obtine un blat consistent si lipicios. Branza sarata de caju este  obtinuta din ingredientele afisate, urmand pasii retetei  “Branza raw, din alune de caju”.

branza raw, din alune de caju, invelita in tifon

Se spala bine si se toaca firele de marar si de patrunjel verde,  carora li se alatura 2 linguri din branza sarata de caju.

patrunjel si marar verde, cu branza raw din alune de caju pentreu garnisit pasca raw.

Se amesteca, si se formateaza pentru ornare, dupa bunul plac. Se monteaza pasca imbinand blatul cu crema, sau suprapunad crema peste blat.

blat si crema pentru pasca raw, cu branza sarata de caju

Se garniseste apoi,  dupa imaginatie.

pasca raw, cu branza sarata, din caju

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *