INIMIOARE MIC DEJUN, DE DRAGOBETE

februarie 24, 2013 | CATEGORIA Aperitive

inimioare mic dejun, de Dragobete Inimi imbietoare, pentru dimineata unei zile dragastoase. INGREDIENTE: –  200 gr faina dietetica, macinis integral –   10 gr drojdie de bere –  150 ml apa –  sare, dupa gust –  o sfecle rosie, mica –  o lingura de miere de albine –  o lingura ulei vegetal, pentru tapetat tava de cuptor/ hartie de copt PREPARARE: Din faina,drojdie, apa si sare se prepara un aluat dupa reteta mancamsanatos.ro/aluat-dospit/, care se intinde si din care se decupeaza inimi ce se aseaza in tava de copt, tapetata cu ulei. inimi din aluat dospit Se introduc in cuptorul incins si se coc la temperatura moderata. Intre timp se rade sfecla pe razatoarea mica, se stoarce in tifon, sau direct in storcator si sucul obtinut se amesteca cu mierea , obtinand astfel un sirop natural, colorant rosu pentru inimioare. suc de sfecla  rosie cu miere de albine Dupa aproximativ 20 de minute, verificam mini painicile si daca sunt coapte, le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasa, apoi le ungem pe deasupra cu siropul dulce, rosu si hranitor. inimioare mic dejun, de Dragobete

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *