Inimi imbietoare, pentru dimineata unei zile dragastoase. INGREDIENTE: – 200 gr faina dietetica, macinis integral – 10 gr drojdie de bere – 150 ml apa – sare, dupa gust – o sfecle rosie, mica – o lingura de miere de albine – o lingura ulei vegetal, pentru tapetat tava de cuptor/ hartie de copt PREPARARE: Din faina,drojdie, apa si sare se prepara un aluat dupa reteta mancamsanatos.ro/aluat-dospit/, care se intinde si din care se decupeaza inimi ce se aseaza in tava de copt, tapetata cu ulei. Se introduc in cuptorul incins si se coc la temperatura moderata. Intre timp se rade sfecla pe razatoarea mica, se stoarce in tifon, sau direct in storcator si sucul obtinut se amesteca cu mierea , obtinand astfel un sirop natural, colorant rosu pentru inimioare. Dupa aproximativ 20 de minute, verificam mini painicile si daca sunt coapte, le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasa, apoi le ungem pe deasupra cu siropul dulce, rosu si hranitor.