GUTUI COAPTE, CU SIROP DE RIDICHE NEAGRA

ianuarie 30, 2014 | CATEGORIA Dulciuri

gutui coapte, cu sirop de ridiche neagra

Aroma gutuilor coapte, invaluita in dulceata siropului de ridiche neagra, tot ce-ti poti dori ca revigorant, intr-o zi de iarna.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–         2 gutui

–         4 linguri de sirop de ridiche neagra

PREPARARE:

Se spala si se curata gutuile, se bucatesc dupa bunul plac si se aseaza pe hartie de copt in tava pentru cuptor.

gutui pregatite pentru copt

Se lasa la temperatura moderata, pana se patrund si se rumenesc usor. Se scot din cuptor, se portioneaza si se imbogatesc cu siropul de ridiche neagra, apoi se savureaza lent.

gutui coapte, cu sirop de ridiche neagra

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *