SIROP DE RIDICHE NEAGRA

ianuarie 29, 2014 | CATEGORIA Dulciuri

ridichi negre cu miere de albine, transformata in sirop e ridiche neagra

Un sirop natural, sanatos, ce poate face deliciul dulciurilor si al bauturilor, in special al ceaiurilor fierbinti, de iarna.

INGREDIENTE:

–         2 ridichi negre (aprox. 350 gr)

–         2 lingurite de miere de albine

PREPARARE:

Se spala bine ridichile si se scobesc in interior. In fiecare scobitura se adauga cate o lingurita de miere de albine.

ridihi negre scobite,  cu miere de albine

Se observa cum dupa cateva ore, ridichile incep sa se deshidrateze, sucul lor invadand cavitatea, combinandu-se cu mierea de albine.1 A doua zi, rezulta un sirop excelent ca gust, ce se poate folosi ca indulcitor in preparate, sau simplu,  ca atare, fiind un bun tonic si calmant totodata.

ridichi negre cu miere de albine, transformata in sirop e ridiche neagra

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *