FURSECURI RAW, CU CIOCOLATA SI FULGI DE OVAZ

ianuarie 27, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

fursecuri raw, cu ciocolata si fulgi de ovaz

O reteta delicioasa ce incanta consumatorii in orice moment al zilei, prin gustul si consistenta sa.

INGREDIENTE:

–       90 gr fulgi de ovaz

Pentru ciocolata pura, raw:

–       100  gr unt de cacao pur, obtinut prin presare la rece

–       75 gr pudra de roscove

–       75 gr miere de albine

–       40 ml apa plata, calduta (optional)

 

PREPARARE:

Se pregateste ciocolata raw, din ingredientele enumerate, dupa reteta si se adauga fulgilor de ovaz.

ciocolata raw si fulgi de ovaz, pentru fursecuri

Se amesteca, apoi se modeleaza fursecurile, strangand cu degetele si podul palmei mici cantitati din compozitia rezultata.

modelare fursecuri raw, din compozitie

Se pot consuma imediat, sau lasate sa se inmoaie, daca fulgii sunt mai grosieri.

fursecuri raw, cu ciocolata si fulgi de ovaz

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *