CREMA DE CACAO, CU PULPA DE MIGDALE

aprilie 30, 2015 | CATEGORIA Dulciuri

crema de cacao, cu pulpa de migdale

Un deliciu crud vegetarian, bogat in antioxidanti, o crema delicioasa ce poate fi consumata ca atare, sau folosita la diverse preparate dulci.

INGREDIENTE:

–         150 gr pulpa de migdale

–         2 linguri ulei de masline, presat la rece

–         3 linguri de miere de albine, de salcam

–         2 linguri de cacao

 

PREPARARE:

Pulpei de migdale rezultata din prepararea laptelui de migdale, i se adauga si celelalte ingrediente, intr-un bol.

pulpa de migdale, miere de albine, pudra de cacao, ulei de masline extravirgin, presat la rece, pentru crema

Se amesteca pentru omogenizare, iar consistenta cremei rezultate depinde de cat de deshidratata este pulpa de migdale cat si de fluiditatea mierii. Eu am folosit o pulpa mai hidratata si o miere solidificata, iar textura cremei a fost una moale si brobonata, cu un gust desvarsit, rafinat, usor dulce-amarui.

crema de cacao, cu pulpa de migdale

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *