CIUPERCI LA CUPTOR, CU ARDEI SI VINETE UMPLUTE, CONSERVATE

martie 14, 2014 | CATEGORIA Aperitive

ciuperci coapte, cu ardei si vinete umplute cu varza, conservate

O reteta foarte consistenta cu ciuperci proteice, coapte si apoi asezonae intens cu muraturi aromate. Ciupercile la cuptor se pot asocia cu orice tip de muratura in saramura, fiind un inlocuitor de nadejde al carnurilor.

INGREDIENTE:

–         750  gr ciuperci champignon, mari

–         un ardei si o vanata, umplute cu varza, conservate in saramura, dupa reteta VINETE SI ARDEI CU VARZA SI MORCOVI, IN SARAMURA

 

PREPARARE:

Se spala si se curata ciupercile, se rup piciorusele apoi se plaseaza impreuna cu palariile orientate in jos, in tava de la cuptor.

ciuperci, pregatite pentru copt

Se lasa la temperatura moderata, cat timp este necesar pentru a se deshidrata si a se patrunde, intorcandu-se de cate ori e nevoie. Intre timp se pregatesc ardeii si vinetele umlute cu varza, conservate in saramura.

ardei si vinete umplute cu varza, conservate in saramura

Se scot ciupercile coapte pe un platou si fiecare palariuta se asezoneaza cu cate o felie de vanata sau de ardei umplute cu varza, conservate in saramura.

ciuperci coapte, cu ardei si vinete umplute cu varza, conservate

Se recomanda servirea ca atare, fara adaos de paine.

ciuperci coapte, cu ardei si vinete umplute cu varza, conservate, portionate

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *