O ciorba cu gust aromat, din ingrediente valoroase pentru organism, cu legume de toamna si conserve preparate sanatos.
INGREDIENTE:
– o ceapa
– 2-3 morcovi
– o telina mica
– un ardei capia
– un borcan de rosii si capere deshidratate la soare, cu ulei de masline condimentat
– tarhon in otet din vin (dupa reteta)
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se curata si se spala bine ceapa, morcovii, telina si ardeiul, apoi se maruntesc dupa preferinta si se fierb in apa pana se patrund. Se intrerupe fierberea si dupa ce temperatura ciorbei scade cam la aproximativ 40 de grade Celsius, se adauga rosiile si caperele conservate sanatos prin deshidratatre la soare, cu ulei de masline condimentat.
Temperatura ciobei trebuie sa scada la maxim aceasta valoare, pentru ca rosiile si caperele deshidratate la soare si-au pastrat calitatile nutritive intacte prin acest mod de conservare, nefiind alterate prin ridicarea la temperaturi inalte. Se adauga tarhonul conservat in otet din vin, se amesteca si se potriveste de sare.
Buena design tot testament lingo people delete un gust MeMO pomenit