CHEESECAKE RAW, CU TOPPING DE CARAMEL

septembrie 28, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

cheesecake raw, cu topping de caramel

Cu branza raw, din alune de caju, aromatizata si indulcita natural si sanatos, acest cheesecake cu ingrediente de calitate si usor de pregatit, satisfice intotdeauna pofta de dulce.

INGREDIENTE:

pentru blat:

– 100 gr miez de nuci romanesti

– 100 gr stafide brune

– 10 ml suc de lamaie

pentru crema:

– 250 gr nuci crude de caju

– 75 ml suc de grapefruit

– 2 linguri suc lamaie

– 2 linguri de miere de albine

– o lingura de drojdie inactiva

topping:

– 2 linguri de caramel raw

 

PREPARARE:

Se hidrateaza peste noapte nucile de caju. Miezul de nuci si stafidele brune se plaseaza in robotul de bucatarie.

nuci romanesti si stafide, pentru blat de cheesecake raw

Se maruntesc, apoi se adauga sucul lamaiei, care leaga compozitia si in final se obtine un blat lipicios, care se poate modela.

nuci romanesti, stafide si suc de lamiae, pentru blat de cheesecake raw

Se aseaza in forma detasabila de tort, acoperand prin tasare toata baza acesteia, apoi se plaseaza la rece, in frigider. Nucile crude de caju hidratate se plaseza in blender si se adauga si sucurile de grapefruit si de lamaie.

alune de caju hidratate, cu suc de grapefruit si de lamaie, pentru cheesecake raw

Se maruntesc si se adauga mierea de albine si fulgii de drojdie inactive.

ingrediente crema din alune de caju, pentru cheesecake raw

Se continua maruntirea cu un blender de mana, pana se obtine consistenta unei creme. Se adauga crema peste blat, apoi se finiseaza adaugand si toppingul raw din curmale.

topping din curmale adaugat peste cheesecake raw

Se introduce in congelator pana devenine ferm, apoi se portioneaza.

cheesecake raw, cu topping de caramel, portionat

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *